Sokken met logo, waar moet je op letten?

Categorieën:Soque blog
Tessa

Bij Soque kun je sokken met een logo naar keuze laten maken! Leuk als relatiegeschenk, ter promotie van je bedrijf of studievereniging of als verrassing in het kerstpakket van je werknemers. Wil jij ook jouw logo op een paar sokken? Hieronder vertellen we je er meer over!


Welke mogelijkheden zijn er voor sokken met een logo?

Je kunt het logo op verschillende plekken op de sokken laten weven, bijvoorbeeld aan de zijkant, op de wreef, of op de onderkant zodat het logo zichtbaar is als je met je voeten omhoog zit. Ook kun je het logo aan beide zijkanten laten terugkomen. Een andere optie is om het logo te verkleinen en meerdere keren over de hele sok te verspreiden. Het toevoegen van korte teksten of een website is ook mogelijk.


Waar moet ik op letten als ik een logo op mijn sokken wil?

Aangezien de sokken worden geweven, kan het logo niet te gedetailleerd zijn. Je kunt maximaal zes kleuren gebruiken, waarbij zwart en wit ook als kleur gelden. Plaatsen van de sok waar het logo niet kan worden geweven, zijn de boord, het hielvlak en de tenen. Dit zijn de meest flexibele onderdelen van de sok, waarvoor één kleur garen gebruikt wordt (anders verliest het zijn rek). De minimale oplage voor sokken met een logo is 50 paar.

Op welke soorten sokken kan ik mijn logo zetten? 

Dit kan op alle soorten die je maar kunt bedenken. Zoals bijvoorbeeld enkelsokken, gewone casual sokken, sportsokken, babysokjes, kniekousen, fietssokken of paardrijsokken. Maar heb je vragen over de mogelijkheden voor andere soorten sokken, laat het ons gerust weten.

Hoe gaat het ontwerpen van sokken in zijn werk? 

De meeste klanten ontwerpen zelf hun eigen sokken. Dit kan op alle mogelijke manieren bijvoorbeeld op papier, in Paint of wat er voor jou maar werkt. Als hulpmiddel hebben we een handig template. Je levert het logo en ontwerp dat je gedachten hebt vervolgens bij ons aan. Vaak is dit in PDF, maar ook met de hand getekende schetsen of professionele designs zijn dus mogelijk. Op basis van jouw ontwerp geven wij feedback op de technische mogelijkheden.


Als het niet lukt om zelf een ontwerp te maken, kunnen wij je hierbij helpen. Daarvoor hebben we je logo en ideeën nodig. We maken dan een werkschets van de sokken voor je en passen deze net zo lang aan tot je tevreden bent! In totaal duurt de ontwerpfase meestal 1-2 weken. Als het ontwerp is goedgekeurd, kunnen de sokken in ongeveer een maand gemaakt worden. 


Waar zijn je sokken met logo van gemaakt?

Zowel de sokken als de logo’s worden in een geheel geweven uit garen. Dit bestaat standaard voor 80% uit gekamd katoen, 12% nylon, 5% elastiek en 3% elastaan. Hierdoor zijn je sokken flexibel en dus goed rekbaar, maar doordat ze grotendeels van katoen zijn, krijg je er geen zweterige voeten in. Voor een nog betere ademing is het is ook mogelijk om 85 % katoen, 13% nylon en 3% elastaan te gebruiken.

Wie gingen mij voor? 

Wij hebben naar volle tevredenheid al sokken met logo gemaakt voor onder andere KNMV, Virtuagym, Swapfiets, Jaarbeurs, NOBEARS, Bonnefanten Museum en nog vele anderen.

Heb je nog vragen of wil je aan de slag? Lees hier meer over hoe het werkt of neem contact met ons op via onderstaand formulier, klantenservice@soque.nl of 030 2272 985.

  Author:

  2 Reacties

  1. Nivethigan Gunaratnam
   Nivethigan GunaratnamBeantwoorden
   22 november 2022 at 18:55

   Ik ben sinds oktober bij een nieuwe werkgever in dienst bij Startblock in Emmeloord en kreeg die sokken van jullie en ik vind die geweldig zitten. Daarom wilde ik meer kopen bij jullie alleen ik weet niet wat voor sokken dit zijn

   • Saskia
    SaskiaBeantwoorden
    23 november 2022 at 13:25

    Hoi Nivethigan, Dankjewel voor je enthousiaste berichtje! We nemen via e-mail even contact met je op 🙂

  Geef een antwoord

  Naam*
  Email*
  Url
  Your message*

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>