PrivacySaskia

Privacy

Soque vindt een zorgvuldige omgang met en beveiliging van je persoonsgegevens erg belangrijk. Daarom kun je hieronder ons privacy statement vinden. Hierin kun je lezen welke gegevens wij verwerken, hoe wij dit doen en hoe je contact met ons op kunt nemen als je je gegevens wilt inzien, wijzigen of laten verwijderen. Je kunt het privacy statement ook als PDF downloaden. Ons privacy statement is voor het laatst aangepast op 3 september 2018.


Verwerken van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. In deze privacy statement vindt je welke persoonsgegevens worden verwerkt en voor welke doeleinden. Gegevens die niet langer nodig zijn worden door ons verwijderd. Je hebt het recht om ons te vragen je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Om misbruik of fraude te voorkomen kunnen wij je wel vragen om je te identificeren.


Klantgegevens voor het plaatsen van bestellingen

Soque slaat klantgegevens op die nodig zijn voor de uitvoering van de (koop)overeenkomst die je met ons sluit. Deze gegevens worden gekoppeld aan je specifieke bestelling gegevens van dat moment. Wij gebruiken de gegevens om je bestelling te kunnen leveren en om betalingen af te handelen. En als dit nodig is contact met je op te nemen over de uitvoering van de overeenkomst. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– IP-adres
– Internetbrowser en apparaat type
– Overige persoonsgegevens die je verstrekt door een profiel op deze website aan te maken
– Overige persoonsgegevens die je via andere manieren aan ons verstrekt. Dit kan via post of e-mail zijn, via ons formulier op de website, of telefonisch.


Registratie via een account

Om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van onze website, is het mogelijk om je bij Soque te registreren via een account. Na registratie bewaren wij de door jou ingevoerde gegevens. Zoals je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Wij bewaren deze gegevens zodat:
-Je deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen;
-Wij als dit nodig is contact met je op kunnen nemen over de uitvoering van de overeenkomst;
-Wij je een overzicht kunnen tonen van de door jou geplaatste bestellingen.


Plaatsen van reviews

Op de website van Soque bieden wij je de mogelijkheid om reviews te plaatsen. Wij vragen je bij plaatsing van een review om je naam en e-mailadres op te geven. Bij de review die je plaatst zal alleen je naam getoond worden. Je e-mailadres kunnen wij gebruiken om je een bevestiging te sturen van de plaatsing van je review en slaan wij op ter voorkoming van misbruik van onze website. Als je dit niet wilt, kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacy statement. Houd er bij het plaatsen van de review rekening mee dat de gegevens daarin zichtbaar zijn voor iedereen die onze website bezoekt. Plaats daarin geen persoonsgegevens van jezelf of anderen zonder dat je daarvoor toestemming hebt gekregen.


Contactformulier, E-mail en nieuwsbrief

Als je een contactformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt tijdelijk bewaard. Dit is voor zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Soque schrijft haar klanten niet automatisch in voor een nieuwsbrief. Het is wel mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Dit kun je aangeven op onze website. Via deze e-mail nieuwbrief houden wij geïnteresseerden op de hoogte over de producten op onze website en interessante nieuwtjes, zoals nieuwe collecties en acties. Iedere nieuwbrief bevat een link waarmee je je weer kunt afmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Het abonneebestand van de nieuwsbrief en de overige e-mails worden niet aan derden verstrekt.


Geen verstrekking aan derden

Soque verstrekt je gegevens niet aan derden, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de overeenkomst die je met ons gesloten hebt of wanneer dit wettelijk verplicht is. Zo verstrekken wij bijvoorbeeld je adresgegevens aan de door ons ingeschakelde bezorger, zodat deze het bestelde product bij je kan afleveren. Ook kunnen wij bij een vermoeden van fraude of misbruik van onze website persoonsgegevens overhandigen aan de bevoegde autoriteiten.


Wet bescherming Persoonsgegevens

Soque houdt zich met de verwerking van je persoonsgegevens aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) hieraan  stelt. V.O.F. Pakjesvakjes is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Onze gegevensverwerkingen vallen niet binnen de wettelijke vrijstellingsregeling. Daarom zijn deze niet aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).


Diensten van Google

Op de website van Soque maken wij gebruik van bepaalde diensten van Google. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van cookies en andere technieken, zoals Google Analytics, om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Wij gebruiken de verkregen informatie om onze website te verbeteren.


Cookies

Soque maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn nodig voor de technische werking van de website en dragen bij aan jouw gebruiksgemak.
Met deze cookies kunnen wij bijhouden welke pagina’s je opvraagt. Deze informatie gebruiken wij om je instellingen te onthouden, om te zorgen dat je tijdens een sessie ingelogd blijft en zodat wij je een overzicht kunnen bieden van de door jou als laatst bekeken producten.

Je kunt het gebruik van deze cookies weigeren via je browserinstellingen. Het weigeren van de cookies kan wel de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website beperken. Soque maakt op deze website alleen gebruik van cookies die de functionaliteit en het gebruiksgemak van onze website verbeteren. Wij maken dus geen gebruik van zogenaamde ‘tracking cookies’ over meerdere websites heen voor marketingdoeleinden.


Beveiliging van persoonsgegevens

Soque gebruikt strikte veiligheidsprocedures om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot je persoonsgegevens. Het verzenden van je persoonsgegevens gaat via beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL), waarvoor een speciaal certificaat nodig is. Hiermee wordt alle informatie die wordt uitgewisseld tussen jou en onze website afgeschermd. Dit kun je zien door het groene slotje in de browser, voor de naam van onze website. Daarin is te zien dat onze website veilig is.


Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden door ons algemene bezoekgegevens bijgehouden. Hierbij kan bijvoorbeeld het IP-adres van je computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en de gegevens die de browser meestuurt, worden geregistreerd. Dit wordt gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag. Soque probeert deze gegevens zoveel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.


Websites van derden

Onze website kan links of banners bevatten die verwijzen naar de websites van derden. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van dergelijke links met deze website zijn verbonden. Soque kan niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van die websites gebruik gaat maken.


Wijziging Privacy Statement

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het is handig dit privacy statement regelmatig opnieuw te lezen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Vragen, inzage en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over het privacy beleid van Soque of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kun je gebruik maken van het contact formulier op onze website. Ook kun je je vragen richten aan:

klantenservice@soque.nl
of per post aan:
Soque.nl
Frans Halshage 22
3438 JG  Nieuwegein
KvK-nummer: 66873185
BTW: NL856734342B01