Sokken bedrukken – 8 redenen waarom dit een goed idee is!

Categorieƫn:Soque blog
Saskia

Dus jij wil sokken bedrukken voor je organisatie? Goed bezig! Lees hier de 8 redenen waarom dit zo’n goed idee is šŸ™‚

1. Comfortabel je huisstijl uitdrukken

Sokken bedrukken is een geweldige manier om je eigen unieke huisstijl uit te drukken en tegelijkertijd jezelf comfortabel te blijven voelen: je hoeft niet all-out te gaan. Draag je sokken met trots, Ć³f kies ervoor om ze pas te laten zien wanneer jij dit wil. Ideaal voor zowel introverte Ć”ls extraverte medewerkers.

gepersonaliseerde sokken

2. Geschikt voor meerdere doelen

Bedrukte sokken van Soque zijn geschikt voor meerdere doelen, waardoor ze een veelzijdig relatiegeschenk of aanvulling op je (bedrijfs)garderobe zijn. Het is ook nog eens een leuke en originele manier om je bedrijfslogo te showen of om een speciaal groepsmoment te creƫren. Of om het speciale team te bedanken dat zich altijd zo goed inzet.

3. Personaliseer je sokken op jouw manier

Bij Soque kun je je sokken bedrukken met precies datgene wat jij wil, of het nu je bedrijfslogo, een vrolijk patroon, of een grappige tekst is. Bij Soque kun je helemaal los met iconen, patronen en kleuren, zodat je de perfecte gepersonaliseerde sokken kunt vinden voor jouw organisatie.

sokken laten maken

4. Gemaakt van hoogwaardige materialen

Bovendien gebruiken we hoogwaardige materialen voor de productie van onze sokken, waardoor ze comfortabel, duurzaam en langer goed blijven.

5. Ontwerp eenvoudig zelf bedrukte sokken of laat ons je helpen

Met het eenvoudig te gebruiken ontwerp template kun je snel en gemakkelijk je eigen ontwerp creĆ«ren en bewerken totdat het perfect is. En als het niet helemaal lukt (of je bent niet zo’n held in ontwerpen) helpen we je graag mee. We maken een digitale schets waardoor goed kunt zien wat het resultaat is van je bedrukte sokken.

6. Snel je sokken laten maken of maak er een spoedje van!

En met de snelle productie- en leveringsprocedure kun je je bedrukte sokken supersnel in handen hebben. Wij leveren doorgaans binnen een maand. Als het nog sneller moet, geen probleem. Met onze spoedprocedure halen we levertijden tussen de twee en de drie weken!

7. Betaalbare prijzen Ć©n uitstekende klantenservice

We bieden ook betaalbare prijzen voor onze bedrukte sokken, zodat jij de kwaliteit kunt krijgen die je wil zonder je budget te overschrijden.Daarbij staan we bekend om onze uitstekende klantenservice, waardoor je altijd verzekerd bent van een positieve ervaring.

8. Go green met Trees for All

En samen met Trees for All planten we voor iedere order een nieuwe boom. Of kies net als Lean & Green voor sokken gemaakt van bamboe. Lekker koel en ook nog eens duurzaam!

Sokken laten maken

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en comfortabele manier om de huisstijl van je organisatie uit te drukken, dan is sokken bedrukken bij Soque de perfecte keuze. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

  Author:

  Geef een antwoord

  Naam*
  Email*
  Url
  Your message*

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>