6 redenen waarom je vandaag nog voor gepersonaliseerde sokken kiest!

Categorieën:Soque blog
Tessa
Sokken personaliseren is hot. Met bijzondere sokken onderscheid jij je van de massa en geef je een basic outfit kleur. Bij Soque kun je gepersonaliseerde sokken laten maken en hieronder lees je waarom dat een ontzettend goed idee is!

1. Eindeloze mogelijkheden

Gepersonaliseerde sokken zijn origineel en je kunt er alle kanten mee op. Wat denk je ervan je werknemers er mee te verrassen, je sport- of studievereniging te promoten of je sokken aan te bieden op een beurs? Of gebruik ze voor sponsoring bij een evenement, of als klein cadeautje voor de klanten van je restaurant? Met gepersonaliseerde sokken kun je ook je stichting of museum onder de aandacht brengen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. Helemaal jouw persoonlijke stijl

En dat is het mooie van zelf sokken laten maken: de huisstijl, kleuren en het logo kun je helemaal aanpassen aan je persoonlijke stijl. Een logo op de zijkant, je website op de onderkant en stippen op de wreef? Jij bent de baas. Let op: de tenen, boord en hiel van de sok moeten uit een effen kleur bestaan.

3. Geweven sokken = topkwaliteit

Jouw custom sokken worden in zijn geheel geweven en zijn daarom van uitstekende kwaliteit. Daarmee gaat het verder dan alleen maar het bedrukken van sokken!

4. Gratis werktekening

Wil je graag gepersonaliseerde sokken, maar ben je nog niet helemaal uit het ontwerp? Geen probleem, wij helpen je met templates of het maken van een digitale werktekening.

5. Beschikbaar vanaf slechts 50 paar!

Je kunt al sokken personaliseren vanaf 50 paar per ontwerp! Grote orders en hoge investeringen zijn dus niet nodig. Lopen je zelf ontworpen sokken als warme broodjes? Dan maken we ze gewoon bij!

6. Volledig gepersonaliseerd sokkenlabel

Naast het maken van gepersonaliseerde sokken, kun je ook het sokkenlabel volledig ontwerpen naar jouw smaak. Een persoonlijke boodschap, website, logo, tekening… Het kan allemaal. Uiteraard in full color, want voor minder doen we het niet.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook je bedrijfsverhaal tot uiting brengen met behulp van persoonlijke sokken? Of je vereniging of stichting op een leuke manier onder de aandacht brengen? Lees dan hier hoe het werkt, of stuur ons een mail via klantenservice@soque.nl.

  Author:

  Geef een antwoord

  Naam*
  Email*
  Url
  Your message*

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>