Bij Soque kun je sokken met een logo naar keuze laten maken! Leuk als relatiegeschenk, ter promotie van je bedrijf of studievereniging of als verrassing in het kerstpakket van je werknemers. Wil jij ook jouw logo op een paar sokken? Hieronder vertellen we je er meer over!


Welke mogelijkheden zijn er voor sokken met een logo?

Je kunt het logo op verschillende plekken op de sokken laten weven, bijvoorbeeld aan de zijkant, op de wreef, of op de onderkant zodat het logo zichtbaar is als je met je voeten omhoog zit. Ook kun je het logo aan beide zijkanten laten terugkomen. Een andere optie is om het logo te verkleinen en meerdere keren over de hele sok te verspreiden. Het toevoegen van korte teksten of een website is ook mogelijk.


Waar moet ik op letten als ik een logo op mijn sokken wil?

Aangezien de sokken worden geweven, kan het logo niet te gedetailleerd zijn. Je kunt maximaal zes kleuren gebruiken, waarbij zwart en wit ook als kleur gelden. Plaatsen van de sok waar het logo niet kan worden geweven, zijn de boord, het hielvlak en de tenen. Dit zijn de meest flexibele onderdelen van de sok, waarvoor één kleur garen gebruikt wordt (anders verliest het zijn rek). De minimale oplage voor sokken met een logo is 50 paar.

Op welke soorten sokken kan ik mijn logo zetten? 

Dit kan op alle soorten die je maar kunt bedenken. Zoals bijvoorbeeld enkelsokken, gewone casual sokken, sportsokken, babysokjes, kniekousen, fietssokken of paardrijsokken. Maar heb je vragen over de mogelijkheden voor andere soorten sokken, laat het ons gerust weten.

Hoe gaat het ontwerpen van sokken in zijn werk? 

De meeste klanten ontwerpen zelf hun eigen sokken. Dit kan op alle mogelijke manieren bijvoorbeeld op papier, in Paint of wat er voor jou maar werkt. Als hulpmiddel hebben we een handig template. Je levert het logo en ontwerp dat je gedachten hebt vervolgens bij ons aan. Vaak is dit in PDF, maar ook met de hand getekende schetsen of professionele designs zijn dus mogelijk. Op basis van jouw ontwerp geven wij feedback op de technische mogelijkheden.


Als het niet lukt om zelf een ontwerp te maken, kunnen wij je hierbij helpen. Daarvoor hebben we je logo en ideeën nodig. We maken dan een werkschets van de sokken voor je en passen deze net zo lang aan tot je tevreden bent! In totaal duurt de ontwerpfase meestal 1-2 weken. Als het ontwerp is goedgekeurd, kunnen de sokken in ongeveer een maand gemaakt worden. 


Waar zijn je sokken met logo van gemaakt?

Zowel de sokken als de logo’s worden in een geheel geweven uit garen. Dit bestaat standaard voor 80% uit gekamd katoen, 12% nylon, 5% elastiek en 3% elastaan. Hierdoor zijn je sokken flexibel en dus goed rekbaar, maar doordat ze grotendeels van katoen zijn, krijg je er geen zweterige voeten in. Voor een nog betere ademing is het is ook mogelijk om 85 % katoen, 13% nylon en 3% elastaan te gebruiken.

Wie gingen mij voor? 

Wij hebben naar volle tevredenheid al sokken met logo gemaakt voor onder andere KNMV, Virtuagym, Swapfiets, Jaarbeurs, NOBEARS, Bonnefanten Museum en nog vele anderen.

Heb je nog vragen of wil je aan de slag? Lees hier meer over hoe het werkt of neem contact met ons op via onderstaand formulier, klantenservice@soque.nl of 030 2272 985.

[contact-form-7 id=”2556″ title=”Eigen ontwerp”]

2 reacties op “Sokken met logo, waar moet je op letten?

 1. Avatar Of Nivethigan Gunaratnam
  Nivethigan Gunaratnam zegt:

  Ik ben sinds oktober bij een nieuwe werkgever in dienst bij Startblock in Emmeloord en kreeg die sokken van jullie en ik vind die geweldig zitten. Daarom wilde ik meer kopen bij jullie alleen ik weet niet wat voor sokken dit zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

 • Sportsokken bedrukken
 • Sokken met naam
 • Medische sokken bedrukken
 • Sokken met foto
 • Sokken met logo
 • Bamboesokken bedrukken
 • Hardloopsokken bedrukken
 • Compressiesokken bedrukken

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor € 25,- en dat wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat. 3. Een fysiek sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- en de levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst! Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.