Sokken personaliseren is hot. Met bijzondere sokken onderscheid jij je van de massa en geef je een basic outfit kleur. Bij Soque kun je gepersonaliseerde sokken laten maken en hieronder lees je waarom dat een ontzettend goed idee is!

1. Eindeloze mogelijkheden

Gepersonaliseerde sokken zijn origineel en je kunt er alle kanten mee op. Wat denk je ervan je werknemers er mee te verrassen, je sport- of studievereniging te promoten of je sokken aan te bieden op een beurs? Of gebruik ze voor sponsoring bij een evenement, of als klein cadeautje voor de klanten van je restaurant? Met gepersonaliseerde sokken kun je ook je stichting of museum onder de aandacht brengen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. Helemaal jouw persoonlijke stijl

En dat is het mooie van zelf sokken laten maken: de huisstijl, kleuren en het logo kun je helemaal aanpassen aan je persoonlijke stijl. Een logo op de zijkant, je website op de onderkant en stippen op de wreef? Jij bent de baas. Let op: de tenen, boord en hiel van de sok moeten uit een effen kleur bestaan.

3. Geweven sokken = topkwaliteit

Jouw custom sokken worden in zijn geheel geweven en zijn daarom van uitstekende kwaliteit. Daarmee gaat het verder dan alleen maar het bedrukken van sokken!

4. Gratis werktekening

Wil je graag gepersonaliseerde sokken, maar ben je nog niet helemaal uit het ontwerp? Geen probleem, wij helpen je met templates of het maken van een digitale werktekening.

Gepersonaliseerde Sokken 7

5. Beschikbaar vanaf slechts 50 paar!

Je kunt al sokken personaliseren vanaf 50 paar per ontwerp! Grote orders en hoge investeringen zijn dus niet nodig. Lopen je zelf ontworpen sokken als warme broodjes? Dan maken we ze gewoon bij!

6. Volledig gepersonaliseerd sokkenlabel

Naast het maken van gepersonaliseerde sokken, kun je ook het sokkenlabel volledig ontwerpen naar jouw smaak. Een persoonlijke boodschap, website, logo, tekening… Het kan allemaal. Uiteraard in full color, want voor minder doen we het niet.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook je bedrijfsverhaal tot uiting brengen met behulp van persoonlijke sokken? Of je vereniging of stichting op een leuke manier onder de aandacht brengen? Lees dan hier hoe het werkt, of stuur ons een mail via klantenservice@soque.nl.

[contact-form-7 id=”2556″ title=”Eigen ontwerp”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

  • Sportsokken bedrukken
  • Sokken met naam
  • Medische sokken bedrukken
  • Sokken met foto
  • Sokken met logo
  • Bamboesokken bedrukken
  • Hardloopsokken bedrukken
  • Compressiesokken bedrukken

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor € 25,- en dat wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat. 3. Een fysiek sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- en de levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst! Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.