Welkom in onze sokken winkel! In deze winkel niets anders dan vrolijke, maffe, bijzondere en mooie sokken. Als we ze zelf niet dragen, komen ze niet op onze site, het is zo simpel als dat. Wij zijn continu op zoek naar verrassende exemplaren die je niet bij de H&M, C&A of HEMA bij jou in de buurt ziet.

Sokken zijn iets magisch. Het zijn kleine elementjes die je voor jezelf kunt houden maar die er wel voor kunnen zorgen dat je je beter voelt elke keer als je ernaar kijkt. Door de wolligheid maar ook door het motiefje dat je erop kiest. Elk paar dat wij naar je versturen krijgt onze volledige aandacht waardoor het een cadeautje is om ze uit te pakken. Leuk als cadeau voor een ander maar ook zeker voor jezelf!

Personaliseer je sokken nog meer door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Wij drukken dit af op prachtig verouderd papier en verzegelen dit met echt zegellak voor een koninklijke uitstraling. Dus kijk snel in onze winkel, want met de grappige sokken van Soque.nl begint iedere dag met een feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

  • Sportsokken bedrukken
  • Sokken met naam
  • Medische sokken bedrukken
  • Sokken met foto
  • Sokken met logo
  • Bamboesokken bedrukken
  • Hardloopsokken bedrukken
  • Compressiesokken bedrukken

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor € 25,- en dat wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat. 3. Een fysiek sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- en de levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst! Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.