Vrolijke sokken tijdens Carnaval, de vrolijkste tijd van het jaar!? Alaaf!

Categorieën:Soque blog
Merel

Het is eindelijk zover! 2 jaar lang hebben we erop moeten wachten. Alle kroegen zijn weer open en we mogen weer flink los om te Carnavallen! Heerlijk struinen door de straten en kroegjes in de gekste outfits en uiteraard vrolijke sokken 🙂

Heb jij al een outfit klaarliggen? Of je nu een carnavals fan bent of niet, wij van Soque houden wel van gezelligheid! En daarom vinden we dat je het hele jaar door lekker mag opvallen met vrolijke sokken. Van dieren sokken, activiteiten sokken, funsokken, natuursokken tot zelfs kunst- en cultuursokken… Niks is te gek! Neem gerust een kijkje in onze webshop en bepaal jouw favoriet!

Wist je dat er tijdens Carnaval bijna 8 miljoen liter aan bier wordt gedronken? Dat is niet niks! Het is dan ook handig de vrolijkste sokken te dragen als je dansend en sjansend op die lekkere dansplaat uit je plaat gaat. En vooral deze biersokken passen hier goed bij. Een echte must met al die rondvliegende drankjes en feromonen;) Met deze toffe Craft beer sokken van Many Mornings ben je er helemaal klaar voor! Proost!!

Carnavalsvereniging de Noortukkers uit Noordwijk die is er zeker klaar voor en de leden hebben er zin in! Ze beweren dat ze de gezelligste carnavalsvereniging zijn van Nederland, nou dat belooft wat! De Noortukkers kunnen dan ook niet wachten om weer te feesten dit weekend en hebben zich goed uitgedost. Ze hebben zelfs hun eigen vrolijke sokken voor tijdens het Carnaval bij Soque ontworpen! De kleuren van de vereniging en hun logo’s komen mooi terug aan beide kanten in het ontwerp. Met hun zelf ontworpen sokken lopen ze er warmpjes bij de komende dagen! Zie hieronder het vrolijke resultaat. Alaaaaaaaf!

Lijken vrolijke sokken tijdens Carnaval je ook wat en wil je zelf aan de slag? Bij Soque kun je je creativiteit kwijt en helemaal losgaan met je eigen ontwerp. Dus trek je stoute sokken aan en mail ons met jouw idee! In deze blog over het zelf ontwerpen van sokken lees je hoe we te werk gaan. Of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Author:

  Geef een antwoord

  Naam*
  Email*
  Url
  Your message*

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>