Een te gek kerstcadeau: 7 leuke sokken die je niet mag missen!

Categorieën:Soque blog
Saskia

Leuke sokken als kerstcadeau

In deze tijd wordt je overspoeld met aanbiedingen voor Sinterklaas en- Kerstcadeaus. Zie daarin je keuze maar eens te maken. Maar wat is er nou leuker dan een paar gekke sokken cadeau te geven? Bij elke persoon past wel weer een ander paar. De een is gek op grappige kerstsokken, terwijl de ander zich al aan het voorbereiden is op de komende winter met heerlijk warme sokken. Hieronder hebben we 7 leuke sokken geselecteerd die een must zijn voor onder (of in) iedere kerstboom!

Zoete Zuurstokjes

Hou je van snoepgoed en zou je het liefste je boom volhangen met zoetigheid? Dan zijn deze gekke zuurstok kerstsokken een echte must! Hiermee heb je altijd iets om op te knabbelen. En ze passen fantastisch bij je kerstboom 🙂

Zuurstok Kerstsokken

Warme Rendieren

Voor iedereen die wilt winnen bij de foute kersttruien wedstrijd zijn deze leuke rendier kerstsokken een echte aanrader. Niet alleen complementeren ze je outfit, ze zijn ook nog eens lekker warm. Gegarandeerd een gezellige kerst.

Warme kerstsokken

Zoevende Pinguïns

Stel nou dat we ooit eens een witte kerst krijgen. Zou het dan niet fantastisch zijn om met deze grappige pinguin sokken op de latten te staan? Hiermee heb je gegarandeerd ijsplezier!

pinguin sokken

Pluk je geluk

Wie kan er in het begin van het nieuwe jaar wel een beetje geluk gebruiken? Daar helpen deze leuke eenhoorn sokken graag aan mee. Ook als Vrouwe Fortuna even de andere kant uitkijkt, wordt je van deze vrolijke sokken in ieder geval blij!

eenhoorn sokken

Japanse Kersenbloesem

Eigenlijk slaan we het liefste de winter over om meteen te beginnen met het voorjaar. Dan wordt je vrolijk van deze hippe kersenbloesem sokken! Je hoeft niet te wachten op de lente om van mooie kleuren te genieten 🙂

kersenbloesem sokken

IJsberen

Maar als we dan toch de winter in gaan, zijn deze vrolijke ijsberen sokken wel een must. Mocht het nou een keertje sneeuwen (je maar nooit), pas je met deze leuke sokken meteen goed in je omgeving. Ook super voor grote knuffelberen.

ijsbeer sokken

Warme Vossen

En als de winter nog zo lang duurt… Dan is het fijn om lekkere warme sokken te krijgen (of geven). Heerlijk voor bij een knapperend haardvuurtje op een koude avond. Met deze toffe vossen sokken heb jij geen last meer van koude voeten!

Vossen sokken

Fantastische kerstcadeaus

Met deze leuke sokken heb je een fantastisch kerstcadeau om te geven (of te krijgen)! En mocht je nou stiekem ook op zoek zijn vrolijke sokken voor jezelf? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Zuurstok KerstsokkenVossen sokken

Author:

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>