Gepersonaliseerde sokken voor ‘Jongeren voor bohicon’

Categorieën:Soque blog
Merel

Aankomende september vindt alweer de 7e editie plaats van Jongeren voor Bohicon. Om geld in te zamelen voor hun project wil de organisatie graag gepersonaliseerde sokken verkopen en dit laten maken door Soque. Wij spraken Julie Luyten om hier iets meer over te vertellen!

Custom sokken laten bedrukken

Wie zijn jongeren voor Bohicon?
“Sinds jaren heeft Zoersel een stedenband in Afrika, waarbij we elk jaar een reis naar Afrika organiseren. 10 jongeren van Zoersel gaan naar Bohicon om samen met Bohiconese jongeren een mobiel speelplein te organiseren. ”

Klinkt tof! Wat is een mobiel speelplein?
“Mobiel speelplein betekent een verplaatsbaar speelplein. Elke dag gaan de jongeren naar een ander dorpje om spelletjes en activiteiten te spelen met Bohiconese jongeren. Voor een leuke dag en om jongeren daar te kunnen helpen. In de eerste 2 weken van september reizen ze af naar Bohicon.”

Hoe komen jullie op het idee om gepersonaliseerde sokken te laten maken?
“Om de reis te financieren organiseren wij leuke acties zoals een carwash, wafelverkoop of een bioscoop-avondje. Ook gingen we een braderie organiseren; waarbij we met een standje spullen konden verkopen. We wilden graag iets leuks en fleurigs verkopen met klassieke tekeningetjes wat te maken heeft met Bohicon. Zo ontstond het idee om sokken te laten bedrukken!

Hoe heb je de samenwerking met Soque ervaren?
“Fijn, er was snelle communicatie vanuit Soque! Was erg leuk om te doen.”

gepersonaliseerde kousen

Vielen de sokken in de smaak?
“Ja! Mensen vonden het een heel leuk idee. En het was mooi om iets tastbaars te kunnen geven aan de mensen die iets over hebben voor ons project.”

Hebben jullie nog meer acties op de planning staan?
“Zeker! We gaan nog een bioscoop avond organiseren en een kubb toernooi. En we zijn blij dat we gelukkig al een groot deel van het geld hebben verzameld!”

Hoe ziet jouw sokkenla eruit?
“Mijn eigen sokken zijn gevarieerd van basic tot vrolijke sokken bij elkaar.”

Wil je meer weten van Jongeren voor Bohicon? Check dan hun Facebook of Instagram! Zou je ook gepersonaliseerde sokken willen laten maken voor jouw doel of vereniging? Lees hier over custom sokken. Of neem contact met ons op!

  Author:

  Geef een antwoord

  Naam*
  Email*
  Url
  Your message*

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>