Overal pompoenen

Canada, het land van ruimte, natuur, relaxte en lieve mensen en allerhande producten. Het land waar Halloween groots gevierd kan worden.

Pompoen SokkenPompoen Sokken

Een plek waar langs de weg grote velden met pompoenen liggen in allerlei maten. En waar je ze tijdens je zaterdag boodschappen gewoon bij de supermarkt kan kopen. Als rasechte Nederlander zonder enige ervaring met alles wat geen gepureerde pompoenen betreft, keek ik mijn ogen uit. Tijdens het rijden zie je onderweg de meest leuke, gekke, grappige vormen en maten van creaties die de bewoners hebben gemaakt.

Pompoenen maken doe je niet zo maar even

Pompoen SokkenMijn Canadese schoonvaders hadden het idee om die Nederlandse eens kennis te laten maken met hun traditie. En dus organiseerden ze een ‘pumpkin carving’ wedstrijd. Thuis aangekomen gingen Guido en ik meteen aan de slag. Lekker met de handen in de gigantische ronde groente tussen de slijmerige draden en de pitten. Na uren zwoegen mocht de familie oordelen. Welke van de twee vind jij de winnaar?

Pompoen SokkenPompoen Sokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

  • Sportsokken bedrukken
  • Sokken met naam
  • Medische sokken bedrukken
  • Sokken met foto
  • Sokken met logo
  • Bamboesokken bedrukken
  • Hardloopsokken bedrukken
  • Compressiesokken bedrukken

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor € 25,- en dat wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat. 3. Een fysiek sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- en de levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst! Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.