Many Mornings

MANY MORNINGS sokken komen van een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Het is gevestigd in de sokkenhoofdstad van Polen: Aleksandrów Lódzki. Hier produceren ze al meer dan 100 jaar sokken.

En dat zie je terug in de nieuwe frisse ontwerpen, gecombineerd met gedegen vakmanschap. Many Mornings denkt compleet out of the box met mismachted sokken! En toch horen de sokken bij elkaar en vertellen ze een vrolijk verhaal. Mooie kleurrijke sokken voor eigenwijze mensen!

Many Mornings

Resultaat 103–108 van de 109 resultaten wordt getoond

Wat zeggen onze klanten?

Ze denken mee met je ontwerp

Sokken naar eigen ontwerp laten maken bij Soque. Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de sokken en de service die ze verlenen. En ook belangrijk, ze denken mee met je ontwerp Liesbeth, Westland Peppers

Geweldige Kerstsokken voor alle collega's!

Omdat we maar weinig tijd hadden, hebben we gelijk persoonlijk contact gezocht met Soque. Na een korte toelichting, werd met ons logo een geweldig ontwerp gemaakt. Een kort persoonlijk tekstje op de label maakte het helemaal af! Er werd nog goed gecheckt of we helemaal tevreden waren, maar wijzigingen waren niet meer nodig. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en het hele proces. Superbedankt! Marco, Casa Valencia

Fijne partij om mee samen te werken!

Vanuit CUPSZ waren we op zoek naar iemand die ons idee om kon zetten in een ontwerp op een sok. Het contact was snel, leuk en helder. Al snel snapte Soque waar we naar op zoek waren en de bestelling kwam sneller dan verwacht. Kimberley, Cupsz

Hier voel je je als klant nog koning

Wat een superfijne samenwerking met Guido van Soque! We hadden als bedrijf een heel grote bestelling voor locaties over de hele wereld. We hebben nogal wat aangepast en gewijzigd, niets was ooit een probleem en er was een enorme flexibiliteit en open communicatie. Een ABSOLUTE aanrader!!! Hier voel je je als klant nog echt koning! Birgit, Swisslog

Mooie sokken, prettig contact!

Voor ons team hebben we super mooie sokken gekregen van goede kwaliteit! Het bedrijf dacht altijd erg met ons mee (zowel voor praktische zaken als design overwegingen) en de communicatie was erg prettig. Alles bij elkaar genomen was het een heel goede ervaring, als ik in de toekomst weer sokken wil bestellen dan doe ik dat zeker hier :) Julia, Universiteit Utrecht

Geef eens een paar sokken cadeau

Onze sokken zijn leuk voor jezelf en het is een origineel cadeau idee om anderen blij mee te maken. Bijvoorbeeld als bedankje, verjaardagscadeau of als relatiegeschenk of personeelscadeau.

Wil je meerdere mensen tegelijk een origineel cadeau geven? Laat dan gepersonaliseerde sokken bedrukken. Leuk in bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf of vereniging, met een leuke tekst, of met je logo. En natuurlijk ideaal voor in het kerstpakket. Bij ons kun je ook terecht voor het versturen naar meerdere adressen. Dit doen wij wereldwijd.

Tip! Je kunt bijvoorbeeld een bedrukt wenskaartje of visitekaartje toevoegen. Het is daarnaast ook mogelijk om een geschenkdoosje te bedrukken met je eigen ontwerp!

  • Leuke sokken bedrukken
  • Al binnen een maand geleverd
  • Gepersonaliseerde sokken vanaf 50 paar
  • Mooie sokken met logo als relatiegeschenk
Sokken bedrukken Kerstsokken laten maken
Sokken met logo bedrukken - Diefka sokken

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.