De maatregelen voor de pandemie in Nederland worden langzaam versoepeld en we mogen weer wat vrijer bewegen. Een opluchting voor velen. Toch heeft het vele thuiszitten ons ook positieve dingen geleerd. Soque helpt je daar graag even aan herinneren 😉

1. Huisdieren zijn geweldig!

Soms was het je enige uitvlucht om éven je lieve man/vrouw/thuisles krijgende kinderen te ontvluchten: een wandeling met je trouwe hond of een bezoekje aan je lieve paard. En blij dat ze waren om zo vaak naar buiten te mogen/jou weer te zien! Huisdieren zijn er om te koesteren, ook ná de coronacrisis.

2. Zelf burgers maken is lekker!

Met zeeën van tijd om zelf te koken, ben je erachter gekomen dat de burgers van McDonalds in het niet vallen bij jouw eigen fantastische creaties! Je weet precies welke ingrediënten je gebruikt, skipt dat weeïge hamburgerbroodje en als je nou echt niet zonder die frietsaus kunt, die verkopen ze gewoon bij de AH!

Hamburger Sokken

3. Soms ben je net een cactus

En dat is helemaal oké! Je kunt niet verwachten dat je altijd vriendelijk, positief, meelevend, productief of een geweldige ouder bent als ineens alles om je heen verandert. Een pandemie is nieuw voor ons allemaal! Vergeet niet dat cactussen ook bloemen hebben 😀

Cactus Sokken

4. Rosé is altijd een goed idee

Nu je zoveel hebt thuisgewerkt en het heel lekker weer was, ben je rosé gaan herwaarderen. Voor het werk, tijdens je pauze in de zon op het balkon of stipt na werktijd…je baas moet je ook wat creatieve vrijheid gunnen in deze barre tijden 😉

Rose Sokken

5. Je kan helemaal niet schilderen

Het is leuk dat je deze quarantaine veel ruimte had om je creativiteit te ontplooien en je schildersezel weer eens af te stoffen, maar inmiddels ben je erachter dat je het beter bij puzzelen kunt houden. Helemaal niet erg, dat kan de beste overkomen. Kijken naar werk van professionals is ook heel ontspannend!

Frida Sokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

  • Sportsokken bedrukken
  • Sokken met naam
  • Medische sokken bedrukken
  • Sokken met foto
  • Sokken met logo
  • Bamboesokken bedrukken
  • Hardloopsokken bedrukken
  • Compressiesokken bedrukken

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor € 25,- en dat wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat. 3. Een fysiek sample van je eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- en de levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst! Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.